وي با اشاره به اينکه طبق موافقتنامهاي که اين معاونت با بخش خصوصي در طول سال جاري به امضاء رسانده آموزش يک هزار و 880 هنرجو در دستور کار قرار گرفته است، اظهار داشت: با ميزان دورههاي آْموزشي و هنرجويان آموزش ديده در اين مدت، معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان خراسان شمالي به ميزان زيادي از تعهدات خود در اين زمينه عمل کرده است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي خراسان شمالي ادامه داد: تا به حال از ميزان آموزش پذيران در اين دورهها براي نزديک به يک هزار نفر از آنها گواهي مهارت آموزشي در سال جاري صادر شده است.
عابدي با بيان اينکه آخرين گروه از هنرجويان هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان مدتي پيش دوره آموزشي خود را با موفقيت به پايان رسانده و در آزمون پايان دوره شرکت کردهاند، گفت: 302 نفر در اين دوره آموزشي شرکت کردهاند.
وي تصريح کرد: اين هنرجويان در 11 رشته تحت آموزشهاي صنايعدستي قرار گرفتهاند که اين رشتهها شامل رودوزيهاي سنتي، گليم بافي، چاروقدوزي، تذهيب، معرق چوب، طراحي سنتي، چوخه بافي، پارچه بافي، سفال و چاپ باتيک بوده است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي خراسان شمالي با تأکيد بر اينکه رشته گليم بافي و معرق استان در ترم پاياني بيشترين ميزان آموزش پذيران را داشتهاند، گفت: اين در حالي است که آموزش در سه رشته چوخه بافي، پارچه بافي و چاروق دوزي به شيوه استاد شاگردي انجام شده است.
علي عابدي مراکز آموزش صنايعدستي استان براي ترم پاياني سال جاري را واقع در شهرستانهاي جاجرم، بجنورد، مانه و سملقان، اسفراين و شيروان دانست و افزود: با احتساب اين تعداد از هنرجويان صنايعدستي تحت آموزش تا پايان امسال، معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي به بخش مهمي از تعهدات خود عمل کرده است.
وي تصريح کرد: تا به حال بخش آموزش رشتههاي صنايعدستي و هنرهاي سنتي استان خراسان شمالي با بودجهاي بالغ بر 30 ميليون تومان کار خود را به پايان رسانده است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي اين استان خاطرنشان کرد: آموزش رشتههاي صنايعدستي خراسان شمالي تا قبل از ترم پايان سال در 16 رشته و به دو شيوه آموزش عمومي و استاد شاگردي پيگيري شده است./111
انتهای پیام/